Azure Data Factory Automated

Data uit verschillende systemen in verschillende talen moeiteloos combineren; kan dat?

Als je iets met data wil, wordt het interessant als je het koppelt. Daarvoor moet het vaak eerst van verschillende systemen gehaald worden. Een pracht van een tool is daarvoor Azure Data Factory: het orchestreert data beweging, verplaatsing, transformatie en meer – veilig vanaf een centrale plek. In ‘t kort is het een handige dragdrop datatool die je in staat stelt snel data van de ene plek naar de andere plek te brengen. Bijzonder fijn is ook de legitieme trojan Integration Runtime die helpt moeilijke firewalls en netwerk policies moeiteloos te omzeilen.

Afijn, Voor 1 of 2 plekken handig, voor 3 of meer plekken wordt het wel veel handmatig werk. Laat staan als je meerdere transformaties door moet, of zelfs zou de impact van wijzigingen zou willen testen.

Maar tuurlijk kan dat.

Ontmoet Basys Business Intelligence framework, die data uit verschillende systemen, in verschillend format ineens harmoniseert, zodat je gekoppelde zinnige conclusies kan maken. Hoe we dat doen? We genereren. We koppelen de plekken, genereren extractie, transformatie & opslag. Zo is 80% van de opzettijd (waar je als klant toch eigenlijk niets van merkt) in 20% ineens goed, gedegen & veilig opgelost. Lijkt dat nog teveel voor jouw bedrijf? Dan bieden we het ook nog eens als Secure Shared dienst aan, waardoor je helemaal geen omkijken hebt, maar wél dat hebt waar je iets mee kan: jouw verhaal vertellen met jouw data.

Tuurlijk kan dat.