Fingers Crossed 🤞

Op die manier gaat het nog wel eens met data. Hoe het soms gaat: er zijn gouden jaren geweest, met een pracht van een business model en het geld klotste tegen de plinten. Daarna kwamen magere jaren en moest er het met wat minder, met evenveel werk of soms zelfs meer. Er waren jaren met een data team. Nu is er geen data-team meer, slechts een bijzonder trouwe medewerker die z’n alles voor het bedrijf & zijn missie geeft.

Doen wij mee? Ja hoor, zelfs van harte. Soms ook “fingers crossed” als het nodig is! Daar komen we graag in: want systemen -ook van een paar generaties terug- hebben zat mogelijkheden om heel veel mooie dingen mee te doen, dat vaak niet eens onderdoet voor huidige standaarden. Wij zijn soms ‘the replacements’ – niet altijd benodigd, maar wel op de achtergrond, on call en met soms evenveel of zelfs kennis, up-to-date en wel. We helpen graag.

Basys logo
Aan de Basys van uw data

Wij zijn Basys; dienstbaar, flexibel en we hebben goede idealen – en bouwen daarmee slimme oplossingen, soms zo slim dat we met oude systemen moderne standaard minstens kunnen evenaren

Overigens: een paar take-aways van een situatie waar een data-team was en nu niet meer is?

  • Er sluipt veel handmatigheid in een proces. Een data-team kan daarmee uit de voeten. Wij automatiseren dat graag en besparen daarmee geld & tijd: er hoeft immers niemand meer naar te kijken.
  • Het bespaart kans op fouten, want het is immers automatisch dus het doet wat het is opgedragen te doen – en niets anders.
  • En het gaat altijd door, ook als die ene super-loyale medewerker toch door alle verschillende zaken eens vergeet te doen wat hij altijd op een bepaalde tijd doet.

Een shout-out met alle liefde naar onze loyale klanten en bedrijven die ook struggelen met dit soort issues.